İsmailli İlkokulu

Vizyon: Sırasıyla ilçede,ilde ve ülke genelinde her yönüyle en başarılı okul olmak.

Misyon: İnanmış eğitim kadrosuyla öğrencilerini toplum içinde sevilen ve sayılan,dürüst,başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 8. sınıf öğrencileri, 2012-2013 Eğitim-öğretim yılında; 2 Anadolu Öğretmen Lisesi 2 Sağlık Meslek Lisesi 2 Anadolu İmam-Hatip Lisesi 2 Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi kazanarak göğsümüzü kabartmışlardır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ismailliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İSMAİLLİ KÖYÜ İSMAİLLİ KÜME EVLERİ ISMAILLI ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 48 ALACA / ÇORUM

Öğretim Şekli :Normal-Taşımalı Eğitim

Yerleşim Yeri - Köyün yerleşim yeri düzlük olup evler toplu haldedir.evler genellikle kerpiçten olmakla birlikte son zamanlarda beton ev yapımı hız kazanmıştır.

Ulaşım Minibüslerle kolaylıkla ilçeye ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Alaca Merkeze 22 km mesafede Alaca - Yozgat karayolundan 10 km içeride bulunmaktadır.